2135 - Toyota 5FG15

Спецификации

Бренд:

Toyota

Носивост:

1500 кг

Висина на кревање:

3000 мм

Погон:

Бензин

Висина на кран:

Година на производство:

Состојба:

Репариран

Модел:

5FG15

Категорија:

Стандарден

Трансмисија:

Мануелна

Димензии (ДхШхВ):

2200 x 1075 x 2020 мм

Должина на вилушки:

1100 мм

Тркала:

4

Гаранција:

Нема гаранција

Заинтересирани сте за производот?

Преземи PDF

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan