12 Dec 2022
News Item
Категории: Новости, Магацински

НОВО! Машини за чистење на магацински и индустриски подови

Предизвиците за индустриските и комерцијалните претпријатија се бескрајни.  На пример справување со тешките секојдневни нечистотии, големи површини или интензивна работна средина.  Ова…

16 Sep 2022
News Item
Категории: Безбедност, Новости

Ново од BOBPLAN - земјена заштита во магацини и работни простории

Со новиот FLIP, BOPLAN лансира револуционерна палета на шини за удар што ќе постават нови стандарди за заштита на ниво…

24 Apr 2022
News Item
Категорија: Општи

Среќни Велигденски Празници 2022

Им посакуваме Среќни Велигденски празници на сите верници од православната вероисповест!

08 Mar 2022
News Item
Категорија: Општи

8-ми Март - Интернационален ден на жената - 2022

Честит 8-ми Март на сите мајки и жени, и да ја одбележиме нивната борба за економска, политичка и социјална рамноправност. 

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan