Пронајдете го вашиот вилушкар

Прикажи ги сите
Категорија:
Состојба:
Подтип на вилушкар:
Специјални понуди:
Погон:
Бренд:

Носивост:

Висина на кревање:

Висина на вилушкар:

Година на производство:

Сортирај:

* Цените се без ДДВ

Прикажани 0–0 од 0 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan