Додатна опрема

Ако имате специфични услови за работа како што се: високи температури (ливница, топилница...), многу прашина (стоваришта), ниски температури (ладилници) и сл.

Можеме да ви понудиме разновидна додатна опрема кои помагаат за вашите специфични услови на работа и се наменти за сите типови на машини од различни производители.

Најкористена додатна опрема:

  • Индикатор светло BLUE SPOT LIGHT (безбедност)
  • Маслен филтер (заштита на мотор од прашина)
  • ПП Апарат (безбедност)
  • Ротационо светло (безбедност)
  • Додатни светла (продуктивност)
  • Целосна метална кабина (комфорт, безбедност, продуктивност)
  • Греач во кабина (комфорт)
  • Ветробранско стакло (комфорт, заштита)
  • Панорамски ретровизори (продуктивност, безбедност)
  • И слично

Контакт

Ваши податоци:


Податоци за додатна опрема:


ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan