Приклучоци

Вилушкар може да се користи како повеќенаменска и разновидна машина, на пример, во зима за отстранување на снег или за транспорт на разни видови на материјали габаритни или мали. Инсталирање приклучоци ја проширува функционалноста на кој било вилушкар. Приклучоците се достапни за секаков вид на вилушкари, телескопски вилушкари, контејнерски вилушкари, странични натоварувачи, кои работат на механички, електрични, хидраулични или пневматски погон.

Ако имате потреба од специјална манипулација на товар како ротирање, истурање, притискање, манипулација со две палети и слични потреби, ние ви нудиме разновидни уреди наменети за истите. Шепи за бали, шепи за картони, ролни, шепи за сунѓери, ротатори, позиционери на вилушки, пинови за ролни, продолжетоци на вилушки се дел од уредите што можеме да ги инсталираме и испорачаме.

Капацитетот на вилушкарот може да варира во зависност од тоа колку е тежок приклучокот. Треба секогаш да се има претпазливост кога се користат разни приклучоци, земајќи го предвид нивниот центар на гравитација. Притоа вилушкарите опремени со приклучоци треба да ги управуваат само со искусни возачи.


Контакт

Ваши податоци:


Податоци за приклучок:


ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan