Термалифт Изнајмување

Имате потреба од изнајмување на вилушкар или работна платформа?

Термалифт располага со голем избор на разновидни машини спремни за изнајмување за различни потреби и временски периоди и тоа:

1

Еднодневно

7

Неделно

31

Месечно

365

Годишно
краткорочно

2-8 год

Годишно
долгорочно

Машини кои можат да се изнајмуваат:

Вилушкари

Asset 12

Tелескопски
вилушкари

Asset 10

Подвижни
платформи

За било какви прашања и барања, слободно обратете ни се на контактите подолу или пополнете го формуларот за полесно да ги разбереме вашите потреби. Ќе ви одговориме во најбрз можен рок.


Контактирајте нè  

       

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack