Пронајдете го вашиот вилушкар

Категорија:
Состојба:
Подтип на вилушкар:
Специјални понуди:
Погон:
Бренд:

Висина на кревање:

Година на производство:

Носивост:

Цена:

Висина на вилушкар:

Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Мануелна
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

* Цените се без ДДВ

Прикажани 1–2 од 2 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan