Пронајдете го вашиот вилушкар

Категорија:
Состојба:
Носивост:
Подтип на вилушкар:
Висина на кревање:
Погон:
Бренд:
Година на производство:
Трансмисија:
Цена:
Висина на вилушкар:
Специјални понуди:
Носивост:
3500 кг
Висина на кревање:
5000 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска

9600€ 7500€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Мануелна

9350€ 7500€

+18% ДДВ
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска

11000€ 8000€

+18% ДДВ
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Мануелна
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
3000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
3000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3050 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
3500 кг
Висина на кревање:
3060 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
4000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3050 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
4050 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Автоматска

* Цените се без ДДВ

Прикажани 1–15 од 21 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan