Пронајдете го вашиот вилушкар

Категорија:
Состојба:
Носивост:
Подтип на вилушкар:
Висина на кревање:
Погон:
Бренд:
Година на производство:
Трансмисија:
Цена:
Висина на вилушкар:
Специјални понуди:
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Мануелна

9600€ 8000€

+18% ДДВ
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Мануелна
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
4000 кг
Висина на кревање:
3300 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска

14600€ 12500€

+18% ДДВ
Носивост:
4000 кг
Висина на кревање:
4500 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
4000 кг
Висина на кревање:
5000 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1400 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
4000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3700 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
4000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска

* Цените се без ДДВ

Прикажани 1–15 од 39 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan