2135 - Toyota 5FG15

Specifikime

Marka:

Toyota

Kapaciteti i ngarkimit:

1500 kg

Lartësia e ngritjes:

3000 mm

Motori:

Benzinë

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

Gjendja:

I riparuar

Model:

5FG15

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Manual

Dimensione të pirunit: :

2200 x 1075 x 2020 mm

Gjatësia e pirunëve:

1100 mm

Rrota:

4

Garancia:

Asnjë

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack