Пронајдете ја вашата платформа

Категорија:
Носивост:
Висина на кревање:
Погон:
Состојба:
Година на производство:
Бренд:
Висина на платформа:
Специјални понуди:
Цена:
Саати:
Носивост:
450 кг
Висина на кревање:
15000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Хидростатска
Носивост:
320 кг
Висина на кревање:
12000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
227 кг
Висина на кревање:
9800 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
454 кг
Висина на кревање:
10000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
317 кг
Висина на кревање:
11700 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
570 кг
Висина на кревање:
10000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Хидростатска
Носивост:
450 кг
Висина на кревање:
10000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
317 кг
Висина на кревање:
11580 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
363 кг
Висина на кревање:
6000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
363 кг
Висина на кревање:
6000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
454 кг
Висина на кревање:
8000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
454 кг
Висина на кревање:
8000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
230 кг
Висина на кревање:
6000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

* Цените се без ДДВ

Прикажани 1–13 од 13 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack