Батерии

Кога купувате/вложувате во вашиот електричен виљушкар, една од најбитните ставки е да ја одберете вистинската батерија и полнач за вашата машина.

Термалифт може да ви помогнат да ги одберете вистинските производи и да ги намалите трошоците за одржување и да заштедите на енергија со вашето работење. Со што ќе го максимизирате животниот век на батериите и со тоа ќе ја елиминирате потребата за честа замена или дефекти. Без разлика дали ви треба замена на една ќелија или целосна батерија за вашите машини, нашиот технички тим најдобро може да ви помогне во одлуката.

Ви нудиме најразновидна програма на батерии и полначи за електрични вилушкари и други електрични индустриски машини. Со можност да изберете различна волтажа во зависност од машината (12V, 24V, 48V, 80V и 96V) од разни типови на батерии како:

  • оловни батерии
  • гел-батерии
  • литиум-јонски батерии
  • акумулатори

Индустриските батерии се користат за придвижување на разни електрични индустриски машини и се познати по нивниот висок капацитет, долг век.


Продолжете го векот на вашите батерии и електирчни вилушкари

Лошо одржуваната батерија го одзема вашето работење од клучното време за производство. 

Продолжете го работниот век на батеријата и полначот на вашиот вилушкар со редовно одржување од страна на сертифицираните техничари на Термалифт. 

Изберете од различни услуги за батерии за вилушкар и платформи, вклучувајќи:

  • Одржување на батерии за вилушкари
  • Замена на ќелии на батерија
  • Регенерирање на батерии
  • Полначи за батерии – стандардни и високо фрекфентни
  • Опрема за лесно ракување со батерии - колички
  • Опрема за безбедност при ракување со батерии

Доклку ви треба сервис на батерии за вилушкари, платформи и други електрични машини  Контактирајте со нас за да закажете!

Контакт

Ваши податоци:


Податоци за батерија:


ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan