01 Jul 2019
News Item
Kategoria: General

Trajnimi Video mbi përdorimin e duhur të forklifts

Ju mund të shikojnë në linkun e mëposhtëm videot e trajnimit pesë kamionë të ndryshme pirrune

01 Mar 2019
News Item
Kategoria: General, Toyota

New Toyota service fleet

Flota jonë e re e automjeteve, Toyota ProAce. Për zgjidhje shërbimi në kohë dhe riparime.

31 Jan 2019
News Item
Kategoria: General, Toyota

TOYOTA Pirunë - 7 vjet e motorit Garanci

Që tani e tutje, çdo forcë e re Toyota Diesel ose LPG që varion nga 1.5t deri në 3.5t do…

13 Dec 2018
News Item
Kategoria: General

Blej kamionë të ri me paletë në Dyqanin tonë Online!

Më të rejat në faqen tonë të internetit, mundësinë për të blerë një kamion paletë me çdo kartë elektronike dhe…

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack