04 Sep 2018
News Item
Категорија: Општи

ТЕРМАЛИФТ - Вилушкари

Нашето корпоративно видео за ТЕРМАЛИФТ - Вилушкари! Termalift - Вилушкари / Forklifts

03 Sep 2018
News Item
Категорија: Општи

ТЕРМАЛИФТ - Лифтови

Нашето ново корпоративно видео за ТЕРМАЛИФТ - Лифтови! 30 години на пазарот, проектирање, испорака, инсталација и одржување на сите видови лифтови. Без…

01 Dec 2016
News Item
Категорија: Општи

ТЕРМАЛИФТ - Македонски Квалитет 2016

Термалифт Куманово добитник на наградата Македонски Квалитет 2016. Голема благодарност до сите наши лојални и нови купувачи кои веруваа во нас…

01 Dec 2014
News Item
Категории: Општи, Toyota

Термалифт стана официјален партнер на Toyota за регионот

Од декември 2014 Термалифт стана регионален увозник и партнер на најголемиот производител на виљушкари во светот – Toyota. Оваа соработка…

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack