2589 - Linde R14

Спецификации

Бренд:

Linde

Носивост:

1400 кг

Висина на кревање:

6295 мм

Погон:

Електричен

Висина на кран:

2920 мм

Година на производство:

1999

Состојба:

Репариран

Модел:

R14

Категорија:

Магацински

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на вилушкар (ДxШxВ):

1650 x 1250 x 2920 мм

Должина на вилушки:

1200 мм

Тркала:

3

Гаранција:

6 месеци / 400 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

Преземи PDF

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack