Информации за палетниот систем


Информации за стоката (товарот)


П-ри на палета /АхВ

П-ри на палета со товар /ЕхD

Вис. палета со товар /C

Тежина на палета со товар /Q

Опис на стоката

Палета 1

Палета 2

Палета 3

Информации за складот


Вилушкари/машини со кои ќе се опслужуваат сталажите


Тип

Марка

Модел

Дополнителни аксесоари за сталажите


Кликни на „Пребарај“ или повлечи документ.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack