Пронајдете го вашиот вилушкар

Категорија:
Состојба:
Носивост:
Висина на кревање:
Погон:
Бренд:
Година на производство:
Трансмисија:
Цена:
Висина на вилушкар:
Специјални понуди:
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
4000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
3000 кг
Висина на кревање:
4000 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1800 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1400 кг
Висина на кревање:
4755 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2000 кг
Висина на кревање:
200 мм
Погон:
Рачен
Трансмисија:
Рачно управувана
Носивост:
1500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
3500 кг
Висина на кревање:
3000 мм
Погон:
Дизел
Трансмисија:
Мануелна
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
3500 мм
Погон:
Бензин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
2500 кг
Висина на кревање:
4000 мм
Погон:
Плин
Трансмисија:
Автоматска
Носивост:
1000 кг
Висина на кревање:
4010 мм
Погон:
Електричен
Трансмисија:
Автоматска

* Цените се без ДДВ

Прикажани 241–251 од 251 резултати.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack