Gjeni pirunin tuaj

Kategoria:
Gjendja:
Kapaciteti i ngarkimit:
Lartësia e ngritjes:
Motori:
Marka:
Viti i prodhimit:
Transmisioni:
Çmimi:
Lartësia e pirunit:
Oferta speciale:
Rivendosur
Kapaciteti i ngarkimit:
3500 kg
Lartësia e ngritjes:
5000 mm
Motori:
Gaz
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
2500 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Benzinë
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
2000 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Manual

7900€ 6900€

+18% TVSH
Kapaciteti i ngarkimit:
2000 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
2000 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Manual
Kapaciteti i ngarkimit:
2000 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
2000 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Manual
Kapaciteti i ngarkimit:
4000 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Manual
Kapaciteti i ngarkimit:
2500 kg
Lartësia e ngritjes:
3500 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
2500 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
2500 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
2500 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Manual
Kapaciteti i ngarkimit:
2500 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
3000 kg
Lartësia e ngritjes:
3555 mm
Motori:
Gaz
Transmisioni:
Automatik

* Çmimet janë pa TVSH

Paraqit 1–14 Nga 14 rezultate.

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack