KRYENI PUNËN NË MËNYRË MË TË SHPEJTË MË SIGURT DHE NË MËNYRË MË TË MIRË ME TERMALIFT.

Na kontaktoni

Termalift DD

Na lejoni që t’ju ndihmojmë që ta kryeni punën në mënyrë më të shpejtë, më të mirë dhe në mënyrë më të sigurt!

Termalift DD fillon me import të pirunëve nga Japonia, riparimin dhe shitjen e tyre. Falë procesit specifik të vetë-avancuar të riparimit të pirunëve, ku zmadhohet jetëgjatësia dhe cilësia e tyre, Termalift u bë lider në tregun e pirunëve të riparuar.

Që prej vitit 2014 Termalift u bë Distributor Ekskluziv i Pavarur i pirunëve TOYOTA për Maqedoninë, Shqipërinë dhe Kosovën dhe për 2 vjet arriti 50% të pjesëmarrjes në tregun e pirunëve të rinj!

Më shumë

Produkte

Pirunë

Disponojmë me rreth 350 lloje të ndryshme pirunësh në dispozicion.

Pamje

PIRUNË DORE

Pirunët specifikë të dorës janë pjesë e ofertës tonë.

Pamje

Platforma lëvizëse

Shikoni ofertën tonë të platformave lëvizëse.

Pamje

Pirunë teleskopikë

Shikoni ofertën tonë të pirunëve teleskopikë.

Pamje

Konfigurator

Gjej pirunin tënd.

Fillo

PIRUNË TË RINJ

Gjeni pirunë të rinj për nevojat tuaja nga oferta jonë.

Në dispozicion Porosi

PIRUNË TË RIPARUAR

Kërkoni pirunë të riparuar për nevojat tuaja duke përdorur filtër të avancuar.

Kërko

Platforma

Kërkoni platforma për nevojat tuaja duke përdorur filtër të avancuar.

Kërko

SHËRBIMET TONA

Servis

Termalift DD disponon me servis të përbërë nga staf shumë profesional dhe automjete të specializuara për servis ose mirëmbajtje aktuale.

Më shumë detaje

MARRJE ME QIRA

Termalift DD kryen dhënie me qira të pirunëve për klientët e saj, me qëllim që t’ju mundësojë realizim të nevojave të tyre.

Më shumë detaje

Pjesë rezervë

Në Termalift DD punon edhe sektori për pjesë rezervë me magazinë personale, që është efikase dhe ka shërbim të shpejtë për klientët.

Më shumë detaje

ZGJIDHJE KOMPLETE

Termalift ofron zgjidhje komplete dhe shumë cilësore që janë të orientuara ndaj klientëve dhe nevojave dhe kërkesave të tyre.

Kërkoni ofertë

РЕГАЛНИ РЕШЕНИЈА

Од сега во Термалифт можете да добиете комплетна понуда за складирање на палети и продукти во вашиот магацински простор.

Më shumë detaje

Mbrojtja e magazinës

Заштитете го вашиот објект, машини и вашата стока и продукти со заштитници за магацини од Boplan со најдобри можни понуди.

Më shumë detaje

Makinat e pastrimit

Не оставајте валканиот под да ви претставува проблем во вашето секојдневно работење, одржувајте ја хигиената на високо ниво.

Më shumë detaje

ЛИФТОВИ

Комплетни решенија за хоризонтален транспорт за во станбени, деловни и приватни објекти. Лифтови, товарни платформи, ескалатори...

Më shumë detaje

BASHKOHUNI NË TERMALIFT Е-BULETIN

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan