1874 - Nissan PJ02M20

Specifikime

Marka:

Nissan

Kapaciteti i ngarkimit:

2000 kg

Lartësia e ngritjes:

3000 mm

Motori:

Gaz

Lartësia e vinçit::

2840 mm

Viti i prodhimit:

1995

Gjendja:

I riparuar

Model:

PJ02M20

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Manual

Dimensione të pirunit: :

2450 x 1150 x 2840 mm

Gjatësia e pirunëve:

1100 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj ne motor

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack