11 - Termalift TE 15-25

Specifikime

Marka:

Termalift

Kapaciteti i ngarkimit:

1500 kg

Lartësia e ngritjes:

2500 mm

Motori:

Полуелектричен

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

2018

Gjendja:

I ri

Model:

TE 15-25

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1680 x 850 x 1840 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

4

Garancia:

12 muaj

1950€

1850€

+18% TVSH

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack