28 - Termalift HLT 1000-S Makazi

Specifikime

Marka:

Termalift

Kapaciteti i ngarkimit:

1000 kg

Lartësia e ngritjes:

800 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

1580 mm

Viti i prodhimit:

2018

Gjendja:

I ri

Model:

HLT 1000-S Makazi

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1580 x 540 x 1300 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

4

Garancia:

12 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack