24 - Termalift Lift Masa TE50B

Specifikime

Marka:

Termalift

Kapaciteti i ngarkimit:

500 kg

Lartësia e ngritjes:

900 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

2018

Gjendja:

I ri

Model:

Lift Masa TE50B

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1840 x 800 x 950 mm

Gjatësia e pirunëve:

1600 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack