21 - Termalift Lift Masa TE35

Specifikime

Marka:

Termalift

Kapaciteti i ngarkimit:

350 kg

Lartësia e ngritjes:

1300 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

2018

Gjendja:

I ri

Model:

Lift Masa TE35

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1116 x 510 x 945 mm

Gjatësia e pirunëve:

900 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack