20 - Toyota BT LIFTER 230

Specifikime

Marka:

Toyota

Kapaciteti i ngarkimit:

2300 kg

Lartësia e ngritjes:

200 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

2018

Gjendja:

I ri

Model:

BT LIFTER 230

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1530 x 520 x 1230 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

6

Garancia:

5 vjet

395€

369€

+18% TVSH

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack