Gjeni pirunin tuaj

Kategoria:
Gjendja:
Kapaciteti i ngarkimit:
Подтип на вилушкар:
Lartësia e ngritjes:
Motori:
Marka:
Viti i prodhimit:
Transmisioni:
Çmimi:
Lartësia e pirunit:
Oferta speciale:
Rivendosur
Kapaciteti i ngarkimit:
12000 kg
Lartësia e ngritjes:
110 mm
Motori:
Manual
Transmisioni:
Manual
Kapaciteti i ngarkimit:
2000 kg
Lartësia e ngritjes:
200 mm
Motori:
Manual
Transmisioni:
I përdorshëm me dorë
Kapaciteti i ngarkimit:
2000 kg
Lartësia e ngritjes:
200 mm
Motori:
Manual
Transmisioni:
I përdorshëm me dorë

159€

+18% TVSH
Kapaciteti i ngarkimit:
1500 kg
Lartësia e ngritjes:
2500 mm
Motori:
Manual
Transmisioni:
I përdorshëm me dorë
Kapaciteti i ngarkimit:
2000 kg
Lartësia e ngritjes:
190 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
I përdorshëm me dorë
Kapaciteti i ngarkimit:
1500 kg
Lartësia e ngritjes:
190 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
1500 kg
Lartësia e ngritjes:
200 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
1000 kg
Lartësia e ngritjes:
1000 mm
Motori:
Manual
Transmisioni:
I përdorshëm me dorë
Kapaciteti i ngarkimit:
1500 kg
Lartësia e ngritjes:
1000 mm
Motori:
Manual
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
1000 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Manual
Transmisioni:
I përdorshëm me dorë
Kapaciteti i ngarkimit:
1000 kg
Lartësia e ngritjes:
3000 mm
Motori:
Полуелектричен
Transmisioni:
Automatik

* Çmimet janë pa TVSH

Paraqit 31–41 Nga 41 rezultate.

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack