Поради состојбата со корона вирусот и предизвикот настанат од ситуацијата се вклучивме во хуманитарната акција со донација на хуманитарни пакети за социјално ранливите категории во нашата Општина.

Бидете солидарни, вклучете се сите за да им помогнеме на семејствата во овие тешки моменти!

Телефонски броеви за донација:

 075 209 638 070 973 430

Во организација на Општина Куманово и Црвен крст на Република Македонија - Општинска организација Куманово 

#донирај #куманово #седидома #црвенкрст