7 - Termalift TE20ES - Vaga

Specifikime

Marka:

Termalift

Kapaciteti i ngarkimit:

2000 kg

Lartësia e ngritjes:

200 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

2018

Gjendja:

I ri

Model:

TE20ES - Vaga

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1570 x 550 x 1121 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

6

Garancia:

12 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack