(SHITUR) 4013 - Nissan NP1F1A15J

Specifikime

Marka:

Nissan

Kapaciteti i ngarkimit:

1500 kg

Lartësia e ngritjes:

3000 mm

Motori:

Benzinë

Lartësia e vinçit::

2130 mm

Viti i prodhimit:

2008

Gjendja:

I riparuar

Model:

NP1F1A15J

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

2220 x 1050 x 2130 mm

Gjatësia e pirunëve:

920 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan