3486 - Nichiyu FB18P-70B

Specifikime

Marka:

Nichiyu

Kapaciteti i ngarkimit:

1800 kg

Lartësia e ngritjes:

5500 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

2220 mm

Viti i prodhimit:

2003

Gjendja:

I riparuar

Model:

FB18P-70B

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

2100 x 1050 x 2220 mm

Gjatësia e pirunëve:

1070 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack