3287 - BT LWE130

Specifikime

Marka:

BT

Kapaciteti i ngarkimit:

1300 kg

Lartësia e ngritjes:

200 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

1300 mm

Viti i prodhimit:

2009

Gjendja:

I riparuar

Model:

LWE130

Kategoria:

Për magazina

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1500 x 700 x 1300 mm

Gjatësia e pirunëve:

920 mm

Rrota:

3

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

1600€

+18% TVSH

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack