3273 - Linde H40D

Specifikime

Marka:

Linde

Kapaciteti i ngarkimit:

4000 kg

Lartësia e ngritjes:

3000 mm

Motori:

Naftë

Lartësia e vinçit::

2270 mm

Viti i prodhimit:

1995

Gjendja:

I riparuar

Model:

H40D

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Hidrostatik

Dimensione të pirunit: :

3000 x 1500 x 2270 mm

Gjatësia e pirunëve:

1200 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

10150€

9200€

+18% TVSH

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack