3258 - Toyota LPE200/6

Specifikime

Marka:

Toyota

Kapaciteti i ngarkimit:

2000 kg

Lartësia e ngritjes:

200 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

2007

Gjendja:

I riparuar

Model:

LPE200/6

Kategoria:

Për magazina

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1970 x 725 x 1450 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

7

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack