3246 - Nissan P1F2A25D

Specifikime

Marka:

Nissan

Kapaciteti i ngarkimit:

2500 kg

Lartësia e ngritjes:

3000 mm

Motori:

Gaz

Lartësia e vinçit::

2250 mm

Viti i prodhimit:

2012

Gjendja:

I riparuar

Model:

P1F2A25D

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

2250 x 1150 x 2100 mm

Gjatësia e pirunëve:

1070 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack