3181 - Mitsubishi KFDE25T

Specifikime

Marka:

Mitsubishi

Kapaciteti i ngarkimit:

2500 kg

Lartësia e ngritjes:

3000 mm

Motori:

Naftë

Lartësia e vinçit::

2070 mm

Viti i prodhimit:

2016

Gjendja:

Demo model

Model:

KFDE25T

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

2500 x 1150 x 2070 mm

Gjatësia e pirunëve:

1220 mm

Rrota:

4

Garancia:

12 muaj / 1000 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack