3118 - Toyota SWE120L

Specifikime

Marka:

Toyota

Kapaciteti i ngarkimit:

1200 kg

Lartësia e ngritjes:

1400 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

1800 mm

Viti i prodhimit:

2018

Gjendja:

I ri

Model:

SWE120L

Kategoria:

Për magazina

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1900 x 780 x 1800 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

7

Garancia:

24 muaj / 2000 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack