31 - Termalift TE500 Mini

Specifikime

Marka:

Termalift

Kapaciteti i ngarkimit:

500 kg

Lartësia e ngritjes:

150 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

2019

Gjendja:

I ri

Model:

TE500 Mini

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1150 x 380 x 1120 mm

Gjatësia e pirunëve:

800 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj

139€

+18% TVSH

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack