2967 - Toyota 7FBE13

Specifikime

Marka:

Toyota

Kapaciteti i ngarkimit:

1300 kg

Lartësia e ngritjes:

3000 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

1950 mm

Viti i prodhimit:

2004

Gjendja:

I riparuar

Model:

7FBE13

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1800 x 1050 x 1950 mm

Gjatësia e pirunëve:

1070 mm

Rrota:

3

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack