2888 - Toyota 6FG30

Specifikime

Marka:

Toyota

Kapaciteti i ngarkimit:

3000 kg

Lartësia e ngritjes:

4500 mm

Motori:

Benzinë

Lartësia e vinçit::

2900 mm

Viti i prodhimit:

1997

Gjendja:

I riparuar

Model:

6FG30

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Manual

Dimensione të pirunit: :

2600 x 1220 x 2900 mm

Gjatësia e pirunëve:

1100 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj ne motor

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack