2656 - Linde H60D-02

Specifikime

Marka:

Linde

Kapaciteti i ngarkimit:

6000 kg

Lartësia e ngritjes:

5200 mm

Motori:

Naftë

Lartësia e vinçit::

3700 mm

Viti i prodhimit:

2006

Gjendja:

I riparuar

Model:

H60D-02

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Hidrostatik

Dimensione të pirunit: :

3300 x 2250 x 3700 mm

Gjatësia e pirunëve:

1200 mm

Rrota:

6

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack