23 - Termalift YMS 500/16

Specifikime

Marka:

Termalift

Kapaciteti i ngarkimit:

500 kg

Lartësia e ngritjes:

1600 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

2017

Gjendja:

I ri

Model:

YMS 500/16

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1300 x 920 x 1970 mm

Gjatësia e pirunëve:

1230 mm

Rrota:

4

Garancia:

12 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack