3238 - Termalift SC14H

Specifikime

Marka:

Termalift

Kapaciteti i ngarkimit:

320 kg

Lartësia e ngritjes:

12000 mm

Motori:

Elektrik

Shtrirje horizontale:

Viti i prodhimit:

2018

Gjendja:

I ri

Model:

SC14H

Kategoria:

Prerëse

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të platformës::

2270 x 1150 x 2570 mm

Dimensionet e kovës:

2250x1110x1110 mm mm

Rrota:

4

Garancia:

12 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack