2733 - Upright LX50

Specifikime

Marka:

Upright

Kapaciteti i ngarkimit:

450 kg

Lartësia e ngritjes:

15000 mm

Motori:

Naftë

Shtrirje horizontale:

Viti i prodhimit:

1998

Gjendja:

I riparuar

Model:

LX50

Kategoria:

Prerëse

Transmisioni:

Hidrostatik

Dimensione të platformës::

4100 x 2200 x 2100 mm

Dimensionet e kovës:

Rrota:

4

Garancia:

Asnjë

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack