2513 - JLG 2030ES

Specifikime

Marka:

JLG

Kapaciteti i ngarkimit:

360 kg

Lartësia e ngritjes:

8100 mm

Motori:

Elektrik

Shtrirje horizontale:

Viti i prodhimit:

2004

Gjendja:

I riparuar

Model:

2030ES

Kategoria:

Prerëse

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të platformës::

2300 x 770 x 2200 mm

Dimensionet e kovës:

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack