(ПРОДАДЕН) 3983 - Nissan 52ZUG1F2A30D

Спецификации

Бренд:

Nissan

Носивост:

3000 кг

Висина на кревање:

3000 мм

Погон:

Плин

Висина на кран:

2130 мм

Година на производство:

2008

Состојба:

Репариран

Модел:

52ZUG1F2A30D

Категорија:

Стандарден

Трансмисија:

Автоматска

Димензии (ДхШхВ):

2800 x 1265 x 2130 мм

Должина на вилушки:

1070 мм

Тркала:

4

Гаранција:

6 месеци / 400 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

Преземи PDF

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan