3220 - Toyota 7SM12

Спецификации

Бренд:

Toyota

Носивост:

1200 кг

Висина на кревање:

2900 мм

Погон:

Електричен

Висина на кран:

1940 мм

Година на производство:

2005

Состојба:

Репариран

Модел:

7SM12

Категорија:

Магацински

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на вилушкар (ДxШxВ):

1900 x 800 x 1940 мм

Должина на вилушки:

1150 мм

Тркала:

3

Гаранција:

6 месеци / 400 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

Преземи PDF

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack