2424 - Toyota 02-6FD33

Спецификации

Бренд:

Toyota

Носивост:

3500 кг

Висина на кревање:

3700 мм

Погон:

Дизел

Висина на кран:

2700 мм

Година на производство:

1997

Состојба:

Репариран

Модел:

02-6FD33

Категорија:

Стандарден

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на вилушкар (ДxШxВ):

3000 x 1400 x 2700 мм

Должина на вилушки:

1200 мм

Тркала:

4

Гаранција:

6 месеци / 400 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

Преземи PDF

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack