3327 - Genie Z-45/25 - Bi-Energy

Спецификации

Бренд:

Genie

Носивост:

227 кг

Висина на кревање:

14000 мм

Погон:

Електричен

Хоризонтално достигнување:

3000 мм

Година на производство:

2005

Состојба:

Репариран

Модел:

Z-45/25 - Bi-Energy

Категорија:

Прекршувачки

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на платформа (ДxШxВ):

5560 x 1800 x 2060 мм

Димензии на корпа:

Тркала:

4

Гаранција:

6 месеци / 400 работни часа

Заинтересирани сте за производот?

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack