3238 - Termalift SC14H

Спецификации

Бренд:

Termalift

Носивост:

320 кг

Висина на кревање:

12000 мм

Погон:

Електричен

Хоризонтално достигнување:

Година на производство:

2018

Состојба:

Нов

Модел:

SC14H

Категорија:

Макази

Трансмисија:

Автоматска

Димензии на платформа (ДxШxВ):

2270 x 1150 x 2570 мм

Димензии на корпа:

2250x1110x1110 mm мм

Тркала:

4

Гаранција:

12 месеци

Заинтересирани сте за производот?

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack