2733 - Upright LX50

Спецификации

Бренд:

Upright

Носивост:

450 кг

Висина на кревање:

15000 мм

Погон:

Дизел

Хоризонтално достигнување:

Година на производство:

1998

Состојба:

Репариран

Модел:

LX50

Категорија:

Макази

Трансмисија:

Хидростатска

Димензии на платформа (ДxШxВ):

4100 x 2200 x 2100 мм

Димензии на корпа:

Тркала:

4

Гаранција:

Нема гаранција

Заинтересирани сте за производот?

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack